Pizza pec na dřevo Amphora Basic /CZ/

Pizza pec na dřevo Amphora Basic /CZ/

AMPHORA BASIC

37155 Kč s DPH

Skladové číslo:

Dostupnost: Na dotaz

Výrobce: Amphora

Amphora Basic pizza pec na dřevo - základní stavebnici postavíte za 15 minut. Díky systému zámků do sebe díly žárobetonu snadno zapadnou bez nutnosti použití spojovacích materiálů. Pec je určena k obestavbě. Možnost dodání také s glazovaným čelním portálem v hnědé barvě v ceně.

Varianta obsahuje segmenty žárobetonových tvarovek (11 ks) a kovová dvířka.

Pec je dodávána v rozloženém stavu. Každá pec je ručně glazovaná, což dává ještě více vyniknout její kráse. Díky tomu má i každá pec jinou barevnou strukturu a odstín.

 

Technické parametry: 

Hmotnost: 209 kg

Šířka: 700 mm

Výška: 428 mm

Hloubka: 1130 mm 

 

Tipy a Triky: 

Na ovládání pece neexistuje jednoznačný a stručný návod. Dokud se pustíte poprvé do pečení, doporučujeme nejdříve zkušebny zatopit a vyzkoušet si chování pece. Obecně však platí následující body: vlhké dřevo špatně hoří, budete déle roztápět pec a vznikne více nežádoucího kouře.při roztápění mějte dvířka otevřená, oheň potřebuje přísun vzduchu. Dvířka můžete zcela zavřít až v momentě, kdy máte v peci žhavé uhlíky.po dostatečném rozpálení pece a naakumulovaného tepla v žárobetonových tvarovkách můžete oheň ponechat v peci nebo ho vymést. V případě, že Vám ale v peci klesne teplota, budete muset oheň znovu roztopit a přerušit tak pečení.pokud je v peci živý oheň nebo žhavé uhlíky, teplota uvnitř je o cca 10 - 20% vyšší, než teplota žárobetonových tvarovek, v nichž měří teplotu teploměr.pokud pec roztopí na vyšší než požadovanou teplotu, nějaký čas potrvá, než teplota klesne.teplotu můžete snížit otevřením klapky komínu na maximum a otevřením dvířek. 

 

Doporučené teploty pro přípravu pokrmů: 

sušení bylinek, ovoce, hub 50-60 ° C

chléb 160-190 ° C

maso 200-250 ° C

pizza 280-300 ° C 

Nedoporučujeme péct na roštu velmi mastné maso (prorostlá krkovice, bůček atd.. - Pouze v pekáči) a nezačne ho do velkého množství oleje či vody. Maso se nebude péct, ale dusit a vařit, navíc z něj bude odkapávat množství oleje, který se bude přepalovat. Pokud máme maso naložené v marinádě, je dobré ho před pečením jemně osušit.

<textarea id="BFI_DATA" style="width: 1px; height: 1px; display: none;"></textarea>

Nový komentář

Kontrolný kód

i

* (Povinné)

Předvolby soukromí
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Můžeme k tomu použít nástroje a služby třetích stran a shromážděná data mohou být přenášena partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti

Přihlášení